[NIEUWS] 3FM komt langs in Oosterhout!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, fiets

Aanstaande zaterdag (22 december) komt 3fm De Lifeline door Oosterhout trekken. Dj’s Rob & Jorien lopen met een cameraploeg en radio- verbinding van actie naar actie. Ze zijn er al vroeg: 6:30 raken ze de stadsgrenzen aan en maken ze twee keer een stop.

Allereerst stoppen ze bij Cycletronic van Marcel Jorissen. ‘Ik ga lekke banden vervangen en de opbrengst gaat naar 3fm. Ik heb de actie opgericht voor reanimatie in Nederland’ zegt Marcel in zijn zaak op de Bredaseweg. ‘Hier tegenover staat zo’n reanimatie- tool en dat moet op veel meer plekken komen’. De 3fm dj’s krijgen een fiets om te gebruiken tijdens hun route. Kom langs en laat weten dat je gaat: https://www.facebook.com/events/2125244557521224/

Na het bezoek aan Marcel trekken de dj’s door naar de IJsmarkt waar ze een ontbijtje krijgen aangeboden. Je kan hier mee ontbijten met de dj’s! Voor 5 euro kan je genieten van een heerlijk ontbijtje. Je kan je hiervoor aanmelden door te mailen naar hello@ijsmarkt.nl. De plekken aan de tafels beginnen al aardig vol te lopen, dus wees er snel bij!

Kom jij zelf ook in actie? Laat het ons weten!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *