[KERST] Kerstvoorstelling in De Schelleboom

Kado's kerst

Nog enkele kaarten voor matineevoortelling op 23 december

Inmiddels een fijne Schelleboomtraditie. De kerstvoorstelling door de Eastwood Christmas Collective. Een mooi verhaal omlijst door heerlijke en passende muziek, gemaakt door een collectief artiesten die elkaar niet vaak op het podium treffen. Kortom een speciale gelegenheid. De avond draait om samenzijn. De kerstgedachte met kerst in gedachte.

Christmas Rumble.

In de kerststal is hommeles uitgebroken, de os en de ezel zijn het niet met elkaar eens. Jozef en Maria hebben onenigheid gekregen over hoe zit het nu eigenlijk in de familie? En dat alles onder het toeziend oog van de drie wijzen die proberen orde op zaken te stellen om zo kerstavond toch tot een goed einde te brengen zodat kerst kan beginnen. Met een sausje melancholie van kerstsfeer, songs en traditionele kerstliederen die meegezongen kunnen worden.

Steun het goede doel

Met uw reservering betaalt u slechts 8,50 per kaartje. Dit zijn de onkosten van het theater. De Eastwood Chistmas Collective zet zich belangeloos in, maar doet haar uiterste best zo’n mooie voorstelling weg te zetten dat u hen al uw goud, wierook en mirre zou willen geven. Dat kan dan ook ná de voorstelling. Echter, alles wat u deze artiesten gunt, gaat niet in hun eigen zak, maar doneren zij direct door aan een goed doel. Niets moet, maar alles is mogelijk. Op de avond zelf zullen de artiesten het mooie doel bekend maken!

Zondag 23 december, aanvang 14:00. Entree € 8,50 inclusief koffie vooraf en een drankje. Bestellen kan natuurlijk via www.deschelleboom.nl of telefonisch op 0162-437165

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *