[WvhJ] De stemmen zijn geteld: dit is de Wosterhouter van het jaar 2018

De afgelopen weken hebben de Oosterhouters mogen stemmen op hun favoriete kandidaat voor de felbegeerde prijs en mag zich een jaar lang Wosterhouter van het Jaar noemen. De winnaar komt in een rijtje met onder andere DJ TRWD en Erik Oomes.

Nomineren
Ook dit jaar mochten de Oosterhouters zelf een nominatie indienen door te mailen naar Ook van Wosterhout of Oosterhout.Nieuws.nl. Hier kwamen vijf genomineerden uit: Casper van Aggelen, Marcel Fränzel, Nellie Heemskerk, Hans van Vugt en Joost Roovers. Zij werden het vaakst genomineerd.

Op naar de (online) stembus!
De winnaar wordt niet gekozen door een jury en dat betekent dat er gestemd kon worden op de kandidaten. Dit werd in overvloede gedaan, de jury heeft dubbele stemmen en ongeldige stemmen eruit gefilterd en de percentages berekend.

De winnaar is..
Met 27,6 procent van de stemmen mag deze goedlachse vlogkoning uitgaansveteraan niet klagen. De stemmers noemen hem een vlogger die werkelijk alles vast legt en Oosterhout goed in het daglicht zet. We hebben het natuurlijk over Joost (ook wel bekend als Josiasse of Joosterhouter) Roovers.

Joost, de prijs komt (op een onverwachts moment) jouw kant op!

–> Oosterhout.Nieuws.nl

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *