[UITNODIGING] Atelier Lia de Craen in het nieuwe jaar 11-12-13 januari open.

Breda – Ramon Mangold/ Pix4Profs – kunstenares Lia de Craen aan het werk in haar atelier.

Ook in het nieuwe jaar is het atelier van Lia de Craen geopend en wil jullie lezers persoonlijk uitnodigen voor een bezoek. 

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan. 2019 ligt voor. Om op een gezond, mooi jaar te proosten stel ik iedereen in de gelegenheid mijn atelier te bezoeken. De afgelopen paar maanden heb ik al vele mensen mogen ontvangen op mijn locatie.

Mijn atelier is werkruimte en tevens ook expositieruimte. Het is prachtig ingericht met abstracte schilderijen van mezelf en momenteel ook met bronzen beelden van Jan van Strien en stenen beelden van Cilia Snoek.

Er is voor de bezoekers heel wat te zien.

Op vrijdagmiddag ben ik altijd open voor publiek en op bovengenoemd weekend van 14:00-17:00 uur. Ik sta klaar om u te ontvangen en rond te leiden door mijn atelier, het voormalige ABN Amro gebouw op het Arendsplein waar ik werkzaam is.

Bent u nog niet in de gelegenheid geweest een bezoek te brengen loop eens binnen, we schenken een drankje voor u.

Zie u graag.

(Parkeren tijdens bezoek expositie is gratis achter het bankgebouw).

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *