Het is zover: Spa One Oosterhout gaat open!

 

Spa One Oosterhout – © Ook van Wosterhout
We kregen de kans om vooraf bij Spa One te gaan kijken en dat was zeer de moeite waard.! Vanmiddag wordt de hypermoderne, luxe en vernieuwende spa officieel geopend.
Maximaal 358 bezoekers mogen tegelijk in de spa ontspannen en genieten van alle prachtige wellness faciliteiten. Met dat maximum aantal blijft het aantal bezoekers ver onder wat andere spa’s toelaten, dat komt de kwaliteit ten goede. Alle facilitieiten die je eerder hebt gezien in een spa is ook bij Spa One aanwezig en zelfs nog veel meer. Zelfs met  bouwvakkers en hoveniers nog volop aan het werk wordt tijdens onze rondleiding duidelijk hoe mooi, luxe en als het straks af is, hoe goed het hier zal lukken om te ontspannen.
Nieuw is dat naast het relaxen van het lichaam, ook de geest volledig tot rust kan komen in dit sauna-complex dat zelfs je beste dromen van ultieme rust en kwaliteit overtreft. Zo zijn er meerdere ruimtes waarin je bezig kunt zijn met dingen als mindfulness.
In de hoop op een mooie quote vroegen we de trotse eigenaren welke ruimte ze zelf het mooiste vinden. Die quote konden we vergeten, ze merkten namelijk terecht op dat het hele gebouw fantastisch is.
Vanaf nu kun je de spa bezoeken en het met je eigen zintuigen beleven. Je kan vandaag de Spa tot 18:00 gratis bezichtigen tijdens de open dag!

De foto’s zijn gemaakt tijdens de laatste verbouwingen. Ontdek de Spa nu het helemaal af is op de open dag!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *