Vrouw (78) omgekomen bij verkeersongeval

Bij een verkeersongeval op de Vijf Eikenweg is maandagmiddag 11 februari een 78-jarige vrouw uit Oosterhout omgekomen. De automobiliste kwam op de kruising met de Ketenbaan met haar personenauto in aanraking met een vrachtwagen.

De politie ontving rond 13.30 uur een melding van het verkeersongeval. Direct werden er verschillende hulpdiensten naar de locatie gestuurd, waaronder een traumahelikopter. De bestuurster van de personenauto kreeg ter plaatste medische hulp, maar bezweek even later aan haar verwondingen. De kruising werd in zijn geheel afgesloten voor onderzoek. De vrachtwagenchauffeur is overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *