Atelier Lia de Craen houdt weer inloop 8-9-10 maart

De afgelopen paar maanden heb ik al vele mensen mogen ontvangen op mijn locatie. Mijn doel is om Oosterhout wat artistieker te maken en daarom stel ik mijn atelier/galerie komend weekend weer open. Ik wil de mensen graag wegwijs maken in de abstracte kunst. Uitgaande van de realiteit vertaal ik het beeld naar een geabstraheerde vorm.

Mijn atelier is werkruimte en tevens ook expositieruimte. Het is prachtig ingericht met abstracte schilderijen van mezelf en momenteel ook met bronzen beelden van Jan van Strien en stenen beelden van Cilia Snoek en Nick Vermeulen.

Er is voor de bezoekers heel wat te zien.

Op vrijdagmiddag ben ik altijd open voor publiek en op bovengenoemd weekend van 14:00-17:00 uur. Ik sta klaar om u te ontvangen en rond te leiden door mijn atelier, het voormalige ABN Amro gebouw op het Arendsplein waar ik werkzaam is.

Bent u nog niet in de gelegenheid geweest een bezoek te brengen loop eens binnen, we schenken een drankje voor u.

Zie u graag.

Lia de Craen

(Parkeren tijdens bezoek expositie is gratis achter het bankgebouw).

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *