Kluis MEK Oosterhout gejat

© MEK Oosterhout

Waarom!? Die vraag stelde MEK Oosterhout zichzelf op Facebook. De kluis met al het geld werd zondagnacht gestolen. 

Het MEK had net een goed weekend achter de rug met vele bezoekers. De kluis was goed gevuld en het centrum is afhankelijk van onder andere donaties. De reacties zijn geschokt: ‘Echt sneu als je een kinderboederij gaat bestelen’.

Onder het verhaal werd een oproep gedaan:

Wil je ons helpen om deze klap te boven te komen? Er is heel veel van ons afgenomen en daarmee ook van al onze vrijwilligers en bezoekers. Financiële ondersteuning kan via een donatie in ons spaarvarken of via NL06INGB0005716898 t.n.v. Stichting Milieu Educatie en Kinderboerderij. Hulp in de vorm van bijvoorbeeld beveiligingsmaterialen kan aangeboden worden via info@mek-online.nl.

Wie precies achter deze daad zit is niet bekend. Het centrum heeft gemeld morgen gewoon open te gaan en de kop niet te laten hangen.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *