Politie zoekt getuigen mishandeling Klapppeijstraat Oosterhout

De politie van het team Dongemond is op zoek naar getuigen van een incident dat de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 04.10 uur plaats vond op de Klappeijstraat. Een 55-jarige Werkendammer werd daar door twee mannen mishandeld. Het slachtoffer liep een hoofdwond en pijnlijke ribben op. Hij doet aangifte.

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Oosterhout kregen omstreeks 04.10 uur een melding van een medewerker van het Cameratoezicht dat er op de Klappeijstraat een vechtpartij had plaats gevonden. De dienders spraken met het slachtoffer die behoorlijk bloedde. Hij  had een snee op zijn achterhoofd en klaagde over pijn aan  zijn ribben. Hij was onder invloed van alcohol en kon niet vertellen wat er was gebeurd.  Hij werd door de agenten voor behandeling naar de huisartsenpost gebracht.  Na verder contact bleek dat hij aangifte doet.  De politie heeft de camerabeelden bekeken. Daaruit blijkt dat het slachtoffer door vermoedelijk twee mannen is mishandeld, waarbij hij van één van de daders een kopstoot kreeg. De politie is toch op zoek naar getuigen van het incident en de aanleiding daarvan.

Oproep

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Dongemond via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *