Man rijdt rond met drugs en boksbeugel op zak

Agenten hebben aan de Statendamweg een 22-jarige Oosterhouter aangehouden. De man had verschillende soorten drugs op zak, vermoedelijk voor de verkoop. Ook was hij onder invloed van drugs en had hij een boksbeugel bij zich.

De verdachte werd donderdag 18 april even voor middernacht ter controle aan de kant gezet omdat, terwijl ze erachter reden een sterke henneplucht roken. Ze vroegen of de man drugs bij zich had. De man haalde daarop een potje met hennep uit zijn jas tevoorschijn. Ook had hij verschillende zogenaamde ponypacks met vermoedelijk cocaïne in zijn hand. De man is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. In de auto bleek nog een boksbeugel te liggen. Bij zijn insluiting bleek de man nog meer drugs in zijn onderbroek verstopt te hebben. Een test wees verder uit dat hij mogelijk onder invloed van verdovende middelen achter het stuur van zijn auto zat. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *