Fietsendief aangehouden dankzij oplettende rijschoolhouder

Een 27-jarige Oosterhouter is maandag 15 april 2019 omstreeks 19.00 uur op de Hoofseweg aangehouden omdat hij op een gestolen fiets reed. De partner van de benadeelde zag de dief rijden tijdens het geven van rijles. Hij hield de 27-jarige Oosterhouter tegen, waarna die door agenten is aangehouden. De verdachte is een bekende van de politie, hij is verslaafd aan GHB.

Een 34-jarige Oosterhoutse stalde maandagavond haar fiets bij een snackbar aan de Arendshof. Bij terugkomst ontdekte ze dat haar fiets gestolen was. Ze belde direct haar vriend die op dat moment aan het rijles geven was. Hij keek vanaf dat moment uit naar de dief en zag deze op de fiets van zijn vriendin rijden op de Hoofseweg. Hij liet zijn klant parkeren bij een bushalte en hield de dief tegen, waarna agenten hem hebben aangehouden. De verdachte was zodanig onder invloed van GHB dat hij steeds in slaap viel en uiteindelijk vanwege intoxicatie verschijnselen met de ambulance naar het ziekenhuis in Breda moest worden gebracht. Hij heeft een dagvaarding gekregen en zal zich op een later moment voor de diefstal moeten verwantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *