Breda, Oosterhout, Baarle-Nassau, Boxtel, Boxmeer – Overvallen en zware mishandeling in Bureau Brabant

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 6 mei jullie hulp bij het oplossen van misdrijven, zoals een ernstige mishandeling van een fietser in Breda. Zowel in Oosterhout als in Boxtel werd met een gestolen bankpas geld opgenomen. Ook tonen wij een reconstructie van een gewapende overval op cafetaria ’t Engeltje in Baarle-Nassau. Tevens vragen we aandacht voor een overval op supermarkt Jan Linders in Boxmeer.
En de daders? Die staan op beeld!

Op zaterdag 2 maart 2019 fietste een 63-jarige man samen met twee vrienden over de Minderbroedersstraat in Breda. Ze passeren in deze smalle straat een scooter met twee mannen. Die rijden opzettelijk tegen de fiets van de man aan. De man pikt dat niet en trekt een jongen van de scooter af om verhaal te halen. Dan loopt het uit de hand. De man wordt door de twee scooterrijders mishandeld waarna zij vluchten, de wijk Fellenoord in.

Zware mishandeling van fietser in Breda

Een hoogbejaarde vrouw (89) werd donderdag 27 december vorig jaar het slachtoffer van een man die zich voordeed als postbezorger. Zo kwam hij een appartement in verzorgingshuis Oosterheem in Oosterhout binnen. Medewerkers vertrouwden het niet en wilden zijn legitimatie zien. Toen ze met hem meeliepen naar de bus, die zogenaamd ergens stond, zette hij het op een lopen. De jongen, niet ouder dan 18 geschat, was razendsnel. Dat bleek ook toen er binnen no-time 8000 euro van de rekening van de oude dame was gestolen.

Nep bezorger steelt duizenden euro’s van bejaarde in Oosterhout

Na een inbraak in een woning aan de Jan van Brabantstraat in Boxtel, werd er diezelfde dag nog, op dinsdag 25 december, gepind met de zojuist gestolen pinpas. Een drietal staat in Boxtel met een gestolen pinpas te pinnen. En zij staan op beeld.

Pinnen met gestolen pas in Boxtel

We tonen beelden van een overval op de Jan Linders supermarkt in Boxmeer. Het gebeurde op vrijdagavond 15 maart, om tien voor half negen. Iemand pakte meteen zijn telefoon en maakte filmopnamen van de overval. De dader staat er goed op!  Wie (her)kent hem? Waarschijnlijk heeft hij kort voor deze overval ook bij de Lidl supermarkt rondgehangen. Zijn er mensen die dit is opgevallen? En we kregen de melding dat in de Pieter Brueghelstraat iemand zich achter een kliko had verstopt. Misschien was dit de overvaller. Wie weet meer? Alle tips zijn welkom! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *