Man mishandelt ex en vlucht voor politie

Na een korte achtervolging door de politie is zaterdagnacht 7 september een 34-jarige man aangehouden nadat hij zijn ex had mishandeld.

De Bredanaar zou rond 01.00 uur ruzie hebben gekregen met zijn ex in de Ferdinand Bolstraat en haar hierbij mishandeld hebben. De vrouw is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

De verdachte is vervolgens weggereden waarna er een korte achtervolging met de politie ontstond. Hij negeerde een stopteken en reed met hoge snelheid door een woonwijk. Toen hij zichzelf klem reed in de Kevelaar stapte hij uit en begon te rennen. Een agent heeft zijn wapenstok gebruikt om de man tot stoppen te brengen.

De man is aangehouden voor zware mishandeling en overgebracht naar het cellencomplex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *