Maandag 9 september Bovensteweg weer open!

De werkzaamheden aan de Bovensteweg en de tunnelbak zijn bijna klaar. Op maandag 9 september kan het verkeer er vanaf 6.00u weer gebruik van maken om de A27, Oosteind en Dongen te bereiken. De verkeersoverlast van de afgelopen weken is daarmee voorbij.

 

Vooruitblik volgende werkfase N629

Vanaf 9 september gaat aannemer Heijmans verder vanaf de verkeerslichten bij de op- en afrit A27. Zij bouwen o.a. verder aan het nieuwe viaduct over de A27, starten met de “kluifrotonde” en werken aan het nieuwe fietspad tussen Oosteind en Oosterhout.

 

Welke hinder kunt u hierbij verwachten?

Na de openstelling van de Bovensteweg rijdt het verkeer, met een tijdelijke maximumsnelheid van 50 km/h, op de vernieuwde rijstroken. Op het kruispunt met de op- en afrit van de A27 wordt het verkeer richting Oosteind/Dongen van de zuidelijke rijbaan naar de noordelijke rijbaan over het viaduct geleid. Op onderstaand plaatje is deze tijdelijk gewijzigde verkeerssituatie met de rode lijnen aangegeven.

Zo kan de aannemer de weg naar het nieuwe viaduct gaan aanleggen. Op het kruispunt staat een tijdelijke verkeersregelinstallatie. Alle rijrichtingen zijn beschikbaar. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *