Politie vindt handelshoeveelheid cocaïne na anonieme meldingen

Anoniem melden werkt. Dat bleek weer eens toen de politie vrijdagavond 27 september een woning aan de Musschenbroekstraat doorzocht op drugs en cocaïne aantrof. De bewoners zijn aangehouden.

In de afgelopen periode ontving de politie meerdere anonieme meldingen omtrent het handelen in verdovende middelen vanuit de desbetreffende woning. De politie start na dergelijke meldingen altijd een onderzoek. Afgelopen vrijdagavond werd de mannelijke bewoner van de woning op heterdaad betrapt toen hij een deal sloot in de nabije omgeving. Nadat hij werd aangehouden, doorzocht de politie de woning aan de Musschenbroekstraat. Twee kopers werden eveneens aangehouden.

Cocaïne

In de woning werd een handelshoeveelheid aan cocaïne aangetroffen. Naast de harddrugs werd ook een aanzienlijk geldbedrag en meerdere dure sierraden gevonden. Dit alles werd door de politie in beslag genomen. De aanwezige bewoonster werd hierop aangehouden. Beide verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Sluiten woning

De burgemeester heeft het pand per direct voor een periode van drie maanden gesloten, nadat de handelshoeveelheid harddrugs werd aangetroffen.

Anoniem melden

Burgers kunnen anoniem informatie verstrekken via de Meldlijn Meld Misdaad Anoniem. Deze meldlijn is bereikbaar op 0800-7000. Ook online melden is mogelijk. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie. De anonimiteit en veiligheid van de melders is voor M. van hoofdbelang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *