Twee aanhoudingen verricht na vondst drugs

Agenten kwamen vrijdag 6 september rond 15.00 uur naar aanleiding van anonieme informatie een woning in de Klappeijstraat bezoeken voor een gesprek met de bewoners, maar troffen daar een hoop drugs aan. De twee bewoners zijn aangehouden.

Tijdens de doorzoeking, waarbij ook speurhonden zijn ingezet, werd ruim 9 kilo aan henneptoppen en een halve kilo hasj gevonden. Ook zijn er nog harddrugs als GHB aangetroffen. Daarnaast is ook contant geld gevonden. De goederen en het geld zijn in beslag genomen.

De twee mannen zijn aangehouden voor verder onderzoek.

Melden helpt!

De politie kwam deze zaak op het spoor dankzij een anonieme tip.  Vermoed u een verdachte situatie in uw omgeving, maar wilt u liever anoniem blijven? Geef de informatie dan door aan Stichting Meld Misdaad Anoniem. Zij zijn te bereiken via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *