BREAKING: Grote Kaaiendonkse Optocht definitief naar zondag 15 maart

Afgelopen zondag heeft de OCS in overleg met de Gemeente Oosterhout en de Veiligheidsregio moeten besluiten de Grote Kaaiendonkse Optocht af te gelasten. De OCS en de Gemeente Oosterhout hebben besloten om deze alsnog door de straten te laten trekken en wel op 15 maart 2020.

Op 15 maart zal de reclameoptocht om 13.05 uur van start gaan en de Grote Kaaiendonkse Optocht vanaf 13.11 uur door de straten trekken. Rond 16.30 wordt het einde verwacht op het Schapendries. Prijsuitreiking is dan om 20.00 uur op de Markt.

Eerder op de dag was er onduidelijkheid over de datum, mogelijk zou het pas vrijdag 28 februari bekend worden. Echter heeft de OCS het nu via haar sociale media bevestigd.

Carnaval 2.0?
Op dit moment is onduidelijk of er horeca-activiteiten worden georganiseerd, activiteiten zullen door Ook van Wosterhout in de gaten gehouden worden.

Ben je erbij? Laat het je vrienden weten via Facebook

Disclaimer
Alle tijden (CET) zijn onder voorbehoud en indicatief, Ook van Wosterhout is niet verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen, en individuele keuzes van lezers van deze agenda. Typ- en spelfouten voorbehouden, er kunnen geen rechten of plichten aan dit bericht ontleend worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *