Vanaf 11 september Afsluiting Weststadbrug (Bovensteweg)

De Weststadbrug op de Bovensteweg is vanwege werkzaamheden afgesloten vanaf vrijdag 11 september 21.00 uur tot en met maandag 14 september 06.00 uur. Aan de voegovergangen van het Weststadbrug, de Bovensteweg over het Wilhelminakanaal, dienen herstelwerkzaamheden te worden uitgevoerd. Voor deze werkzaamheden dient het brugdek tijdelijk te worden afgesloten voor regulier verkeer.

Omleidingen

Doorgaand verkeer op de Bovensteweg, komende uit oostelijke richting, wordt via de Oostpolderweg en Statendamweg zoveel mogelijk via de A59 worden geleid. Verkeer op de Bovensteweg, komende uit oostelijke richting met de bestemming Den Hout en Vrachelen, worden via de Statendamweg en Wilhelminalaan omgeleid. Doorgaand verkeer op de Bovensteweg, komende uit westelijke richting, zal via de Weststadweg zoveel mogelijk via de A59 worden omgeleid. Het fietspad over het Brugpad blijft toegankelijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *