Vanaf vrijdag 11 september afsluiting Weststadbrug (Bovensteweg)

De Weststadbrug op de Bovensteweg is vanaf vrijdag 11 september 21.00 uur tot en met maandag 14 september 06.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit vanwege herstelwerkzaamheden aan de voegovergangen van de Weststadbrug. Het fietspad over het Brugpad blijft wel toegankelijk.

Omleidingen

Doorgaand gemotoriseerd verkeer op de Bovensteweg, komende uit oostelijke richting, wordt via de Oostpolderweg en Statendamweg omgeleid. Gemotoriseerd Verkeer op de Bovensteweg, komende uit oostelijke richting met bestemming Den Hout/Vrachelen, wordt via de Statendamweg en Wilhelminalaan omgeleid. Doorgaand gemotoriseerd verkeer op de Bovensteweg, komende uit westelijke richting, zal via de Weststadweg zoveel mogelijk via de A59 worden omgeleid. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *