Twee mannen aangehouden met gestolen bromfiets

Op aanwijzing van buurtbewoners zijn zaterdagmiddag twee mannen opgepakt die een gestolen scooter aan het demonteren waren.

Op zaterdag 7 november 2020 om 17.00 uur werd een surveillance-eenheid van de politie naar de van Duivenvoordestraat gestuurd. Meerdere buurtbewoners meldden dat men achter in een tuin bezig was met het demonteren van een scooter. De getuigen meldden ook dat ze bezig waren met een huur-scooter. Dat is natuurlijk een verdachte situatie en ze hadden terecht de politie gebeld.

Aanhoudingen

De agenten stelden een onderzoek in. Voor de woning stond een scooter met een uitgeboord slot. Die bleek gestolen. In de voortuin van woning troffen de agenten een huur scooter. Na een telefoontje met de verhuurder bleek dat deze niet gehuurd was. Er zaten beschadigingen op. Op aanwijzing van getuigen zijn twee mannen, die in die woning waren, aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Breda van 21 en 47 jaar. De bromfietsen zijn meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *