Betrokken bij vechtpartij in Oosterhout? Meld jezelf!

De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer informatie hebben over een vechtpartij tussen jongeren op vrijdagmiddag 6 november op het Bouwlingplein. Ook doen wij een dringende oproep aan het slachtoffer en andere betrokkenen om zich bij de politie te melden.

Tientallen jongeren in de leeftijd van ongeveer 14 tot en met 18 jaar gingen rond 16.00 uur ter hoogte van het winkelcentrum met elkaar op de vuist. Zowel de politie als de BOA’s troffen niemand meer aan. Aan de hand van de camerabeelden bleek er een persoon flink mishandeld te zijn. Hij werd onder andere onderuit geschopt, waarna er ook nog tegen zijn hoofd werd getrapt. Ondanks dat niemand zich in de tussentijd bij de politie heeft gemeld, doen wij wel onderzoek naar deze grove mishandeling.

Heeft u meer informatie?

De politie is in het bezit van camerabeelden en vraagt het slachtoffer en andere betrokkenen zich dringend te melden. Ook een oproep aan getuigen om zich te melden. Als u meer informatie heeft, bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *