Oosterhout / Made – Automobilist moet rijbewijs inleveren na forse snelheidsovertreding

Een 23-jarige man uit ’s-Gravenhage is rond middernacht door de Verkeerspolitie op de A59 betrapt op een zeer forse snelheidsovertreding. Hij reed met zijn Audi R6 met een gecorrigeerde snelheid van 240 kilometer per uur, terwijl ter plaatse een maximumsnelheid geldt op dat tijdstip van 130 km / uur. De Hagenaar krijgt een proces-verbaal, zijn rijbewijs is ingevorderd.

Een politieman stond vrijdag 18 december 2020 omstreeks 00.05 uur met een lasergun op het viaduct ter hoogte van Made / Den Hout. Hij zag vanuit de richting Hooipolder een personenauto met hoge snelheid zijn kant uitkomen. Het lukte de agent om de snelheid van het voertuig te meten. Het apparaat gaf 248 km / uur aan met correctie kom je dan uit op 240 km / uur.  De snelheidsovertreder  werd op de A16 door de politie aan de kant gezet. De bestuurder kon niet geloven dat hij zo hard gereden had.  Hij moest zijn rijbewijs inleveren en zijn auto op de parkeerplaats achterlaten. Hij kan een forse bekeuring tegemoet zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *