Agent in vrije tijd pakt fietsendief

Een 31-jarige man uit Breda werd zondagmiddag 20 december op heterdaad betrapt toen hij op de Keiweg een elektrische fiets meenam. Het slachtoffer zette de achtervolging in en kreeg daarbij hulp van een agent in vrije tijd.

Het slachtoffer fietste rond 14.30 uur samen met zijn vrouw naar de winkelstraat. Zij parkeerden hun elektrische fietsen bij de supermarkt. Terwijl de man even wat etalages bekeek ging zijn vrouw boodschappen doen. Ineens zag hij een scooter met daarop twee personen aan komen rijden. De bijrijder stapte af, liep naar de fiets van zijn vrouw, tilde het achterwiel omhoog en liep er vervolgens mee weg. De man ging direct achter de fietsendief aan.

Agent in vrije tijd

Een agent in vrije tijd liep toevallig in de omgeving en zag het slachtoffer achter de fietsendief aanrennen. Hij twijfelde geen seconde en zette de achtervolging in. Hij wist de man te grijpen, waarop het slachtoffer 112 belde. De 31-jarige verdachte werd aangehouden en zit vast voor verder onderzoek. Het slachtoffer deed aangifte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *