Onrustige avond zorgt voor noodverordening in Oosterhout

Uit vrees voor verdere onrust in de wijken Slotjes en Oosterheide heeft de burgemeester van Oosterhout een noodverordening ingesteld. Kortgezegd komt het erop neer dat deze wijken tot 07:00 uur op dinsdagochtend 26 januari verboden gebied zijn. Voor meer informatie zie: https://www.oosterhout.nl/nieuws/nieuwsberichten/nieuwsbericht/noodverordening-van-kracht-in-slotjes-en-oosterheide

In de avond van maandag 25 op dinsdag 26 januari werd melding gedaan van een containerbrand aan de Stevinstraat in Oosterheide en meldde men in whatsapp-groepen van de buurtpreventie groepjes jongeren die zich verdacht -en tijdens de avondklok- op straat ophielden en maakte Ook van Wosterhout op Facebook melding van een overvliegende politiehelikopter. Ook was er een buurtbewoner die ons tipte dat er een ME-bus was gezien in Oosterheide.

Later op de avond is de eerder genoemde noodverordening afgekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *