Carnaval, de #hatsekidezevierenwethuis-editie staat voor de deur

Het Kaaiendonkse Carnaval ziet er dit jaar anders uit. We moeten onze mooie Oosterhoutse carnavalstraditie een jaar missen. Erg jammer natuurlijk. Wij doken ons video-archief in. Wat hebben we toch veel Kaaiendonkse carnavalsvierders voor de lens gehad. Kijk eens op ons youtube kanaal of bij de video’s op Facebook!

Steun de Horeca

De Oosterhoutse horeca heeft het zwaar. Met carnaval halen de kroegen normaal gesproken een groot deel van hun jaaromzet. Kaaiendonkse carnavalsvierder Duncan Buisman en Bas Caron zijn daarom een actie gestart. Want het zou zonde zijn als we volgend jaar wel carnaval kunnen vieren, maar geen kroegen meer hebben. Doneer en krijg er drie dagen live-stream voor terug!

Volop activiteiten

Ondanks de anders-dan-anders-editie is er volop te doen. Bekijk het programma op de website van OCS de Smulnarren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *