Horecanieuws: Brasserie Pigalle in pand voormalig De Schout

Brasserie Pigalle gaat zich vestigen in het statige monumentale pand gelegen op de markt in Oosterhout. Dat meldt men op de eigen facebookpagina. Op dit moment wordt er naar eigen zeggen met man en macht aan gewerkt om alles om te toveren tot een trendy, warme en gastvrije plek voor lunch, diner en borrel.  Als de regelgeving het toelaat opent de zaak de deuren voor de zomervakantie. Ook personeel wordt al geworven.

Goed nieuws

Ondanks de zware tijden door de corona-crisis is er met enige regelmaat goed nieuws uit horeca-land. Zo staan ook eetbar Marktzicht en Grand Café de Huyschkamer klaar om de deuren te openen. Alle panden hebben hun voordeur aan de markt, waardoor de kans op een bruisende binnenstad in Oosterhout steeds groter wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *