Parkfeest Oosterhout mikt op 3, 4 & 5 september 2021

Parkfeest - copyright Ook van Wosterhout
Parkfeest – copyright Ook van Wosterhout

Wie zin heeft in een feestje kan voorzichtig 3, 4 en 5 september blokkeren in zijn agenda. Parkfeest Oosterhout mikt op dat weekend voor haar festival. Het Oosterhoutse festival staat bekend om het hoge ons-kent-ons gehalte, velen zijn er vooral om elkaar te zien. Als deze editie door kan gaan zal dat des te meer zijn. Over artiesten is nog niets bekend, maar laten we eerlijk zijn – en dat bedoelen we goed – alleen al de unieke sfeer is reden om een kaartje te kopen!

Krijg je nu al zin? Neem dan gerust eens een kijkje op youtube naar al het beeldmateriaal van het Parkfeest.

De organisatie van het parkfeest werkt vrijwillig. Dat vinden wij alvast een compliment waard, want het is ieder jaar een hele klus. Maar wil je dit team nog versterken? Dat kan, er worden nog helpende handjes gezocht. Ook voor sponsoren is nog ruimte meldt het persbericht van het Parkfeest.

Tickets en ander praktische info
– Wanneer? 3, 4 & 5 september 2021
– Waar? Slotpark Oosterhout
– Tickethouders 2020 die hun tickets nog hebben; deze zijn gewoon nog geldig in september 2021.
– Tickets kopen: www.parkfeest.nl (geef aan naar welk goed doel jouw bijdrage gaat). Mocht het
Parkfeest 2021 onverhoopt niet doorgaan, kun je óf je geld terugvragen of je kaart bewaren tot
juni 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *