Aanhouding na vondst grote hoeveelheid hennep in woning

Een 28-jarige Oosterhouter is woensdagochtend 5 mei in zijn woning aangehouden nadat agenten er een grote hoeveelheid hennep aantroffen. De woning is, na de vondst, door de gemeente voor enkele maanden gesloten.

Agenten ontdekten de hennep in de woning aan de Dr. Janssenslaan toen ze bezig waren met een andere melding in hetzelfde appartementencomplex. Ze roken een sterke hennepgeur. En na onderzoek kwamen ze bij de woning van de verdachte uit. Met toestemming van de bewoner gingen ze naar binnen en troffen hennepgerelateerde goederen en ruim 92 kilo hennep en zo’n 15 kilo hasj aan. Daarop is de bewoner direct aangehouden en de woning verder doorzocht. De man zit nog vast voor verder onderzoek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *