Inbrekers in basisschool aangehouden

Twee inbrekers, een man en een vrouw, zijn afgelopen nacht op heterdaad aangehouden toen ze inbraken in een school.

Op vrijdag 21 mei 2021 om 3.30 uur kwam er via een de centrale van beveiligingsdienst een inbraakalarm binnen van een school aan de Willem Dreeslaan. Meerdere politie-surveillances werden er heen gestuurd waaronder een hondengeleider. Ter plaatse bleken er twee mensen in de  school te zitten. De omgeving werd dichtgezet. Een beveiligingsbeambte openden de deuren van de school en de hondengeleider nam positie in bij die deur met zijn hond. Hij waarschuwde de mensen binnen dat hij, als ze zich niet over zouden geven de hond zou gebruiken. Direct daarop kwamen een man een vrouw naar hem toelopen. Het bleken geen onbekenden te zijn van de politie. Beide zijn aangehouden voor het feit dat ze ingebroken hadden in de school. De 24-jarige vrouw uit Baarle-Nassau en de 29-jarige man uit Oosterhout naar aan het bureau ingesloten voor de nacht. De recherche onderzoekt de zaak verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *