Podcast Oosterhouts Ommetje met Helen Vergouwen: “Ik had last van schijtende vogels die mijn werk als opstijgpunt hadden uitgekozen.”

Deze podcast-serie wordt gemaakt door Walther Ligtvoet. Deze warme, betrokken Oosterhouter spreekt in zijn podcast bekende en minder bekende Oosterhouters. Het zijn boeiende gesprekken over hun drijfveren en bezigheden. Deze keer gaat hij op pad met Helen Vergouwen, bekend als kunstenaar.

Beluister de podcast via de website van Walther Ligtvoet en ontdek meer over de prikkelende quote van Helen Vergouwen: “Ik had last van schijtende vogels die mijn werk als opstijgpunt hadden uitgekozen.”

De podcast verschijnt ook via Apple Podcasts en Spotify.

Ook van Wosterhout heeft expliciet toestemming van Walther Ligtvoet om deze content te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *