Oosterhoutse kroegen Stapmolen, Kletserij en café Binnen komen met stap-actie

Uitgaanspubliek tijdens heropening horeca in Oosterhout

Vandaag kondigen de kroegen Stapmolen, Kletserij en café Binnen samen een aantal acties aan. Nu je met testen voor toegang óf een vaccinatiebewijs weer zonder 1,5 meter mag stappen is het tijd om de draad weer op te pakken. Om dat een extra zetje in de rug te geven komen de cafés samen met een aantal acties.

Eén keer checken

Eén check, bij alle drie naar binnen. Wie er de eerste weekenden bij was weet dat je bij een kroegentocht nog overal je identiteit en QR-code moest laten zien. Deze drie kroegen gaan samenwerken door middel van een bandje om je pols. Eén keer checken is genoeg. Daarna heb je toegang bij alle drie.

Drankje extra

Tijdens een avondje stappen krijg je natuurlijk dorst: met een stempelkaart krijg je een voordeeltje. Op het voorbeeld zien we 12 bier halen 10 betalen, 6 shots voor € 10,- en 5 bier halen 4 betalen. Drinken doe je altijd met mate(n), dus dat komt goed.

Steun de Oosterhoutse horeca

We hebben met Ook van Wosterhout eerder meegewerkt aan een initiatief om de horeca te steunen. We roepen iedereen op die ook in de toekomst de Oosterhoutse Horeca wil bezoeken dat vooral nu óók te doen. Het zou eeuwig zonde zijn als de ondernemers het nu niet redden en we ze straks moeten missen. Natuurlijk bezoek je de horeca met respect voor de nu geldende maatregelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *