Hardleerse automobilist aangehouden

Politiemensen hebben zaterdagavond 3 juli 2021 een 18-jarige man uit Oosterhout aangehouden op verdenking van rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van drugs.

Politieagenten zagen de man zaterdag 3 juli rond 23.40 uur rijden op de A27 in de richting van Breda. De man is al eerder betrapt op rijden zonder geldig rijbewijs en om die reden een ‘bekende’ van de politie. Dit keer reed hij bovendien in een auto waarvan de APK verlopen is én bleek hij onder invloed van drugs te zijn. De man is aangehouden, de auto waarin hij reed is in beslag genomen. Hij heeft op het bureau meegewerkt aan een bloedonderzoek om te kunnen vaststellen onder invloed van welke middelen hij was. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *