Oosterhouter Nelson Valkenburg vervanger Olav Mol bij verslag Formule 1

Er gaat veel veranderen in het uitzenden van de formule 1 wedstrijden. Dit komt omdat de uitzendrechten in andere handen zijn gekomen. Dit betekent dat voortaan een Oosterhouter de commentaren bij de live-uitzendingen verzorgt. Nelson Valkenburg doet al verslag van vele race-evenementen over de hele wereld. Hij neemt de rol over die Olav Mol op dit moment vervult. Naast Nelson Valkenburg zal Melroy Heemkerk ook een belangrijk geluid worden tijdens de beschouwingen. Hij is als coureur bij uitstek een expert met een eigen gezichtspunt.

Het duo heeft naar verluidt al vele uren Formule 1 verslag gedaan. Alleen al om te testen of ze goed genoeg zijn. Daarbij komt in de toekomst nog meer data beschikbaar. Daardoor kan er nog diepgaander verslag gedaan worden van de prestaties van racewagens en coureurs. Wie wensen Nelson in ieder geval veel succes en plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *