Arrestatie na verkeersagressie op de afrit A27

De politie arresteerde woensdagmiddag 12 juli rond 14u30 op de afrit van de A27 een 57-jarige verdachte uit Soest, omdat hij vanwege verkeersonenigheid een 26-jarige automobilist uit Moerdijk met een mes stak.

Vermoedelijk wilde de verdachte bij het verlaten van de snelweg A27 zich tussen een vrachtwagen en een personenauto de afrit nemen en sneed de pas af van de automobilist. Deze claxonneerde waarna de verdachte mogelijk de automobilist dwong om te stoppen. De verdachte zou met een mes de auto uit zijn gekomen en stak het slachtoffer enkele malen. Op dat moment passeerden agenten en zij grepen onmiddellijk in. De verdachte werd ingesloten voor nader onderzoek. De politie nam een stanley- en een aardappelschilmes is in beslag genomen. Ambulancepersoneel verzorg het slachtoffer waarna hij op het politiebureau aangifte deed.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *