Satire: Oosterhout live bestelt verkeerde John West, vrachtwagen met blikjes Tonijnproducten arriveert in Lukwelpark

Hoe het heeft kunnen gebeuren vraagt organisator Arno zich nog steeds af: “John West van de bekende Hollandse knaller ‘Jouw blik‘ komt hier al jaren. We kennen hem goed van backstage. Ik vroeg hem vorig jaar nog, ‘blijf bij mij‘ dan krijg je nog een drankje. Waarop hij zei dat hij er altijd ‘nog eentje voor ik ga‘ neemt. Maar goed kennelijk heb ik een foutje gemaakt met boeken; ‘vergeef me.'”

Het management van de zanger kan wel lachen om wat organisator Arno ‘Een hete zomer‘nacht heeft opgeleverd. “Gelukkig zien wij het allemaal niet Zwart-Wit, maar ‘Wit Zwart‘. Met ons is altijd nog wel iets te regelen. Het ‘raakt me zo‘ dat zo’n lullige vergissing bijna de hoofdact kost.

Trouwe Oosterhout Live bezoeker Melissa uit Oosterheide houdt van John West en verheugde zich op het optreden. Hoewel ze ook wel weg zou weten met een vrachtwagen vol blikjes tonijn. “Ik ‘dans‘ altijd zo lekker op de muziek van John. Dan voel ik me heel even een ‘lekkerding‘ of beter gezegd een ‘Sexy Lady‘. Oosterhout Live is een heerlijk fout feestje, dat is eigenlijk ‘alles wat ik wil‘. Het geld voor een kaartje krijg ik altijd van mijn ‘Ome Jan‘. Toevallig heeft John daar nu ook een liedje over.”

Gelukkig gaat het optreden van John West tijdens Oosterhout Live door. “Het is ‘mijn kleine wonder‘” besluit organisator Arno.

Dit is een satire-artikel, een grapje dus. We hopen dat iedereen veel plezier zal beleven op Oosterhout Live!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *