Bewoonster (63) door overvallers bedreigd met een mes

Een 63-jarige vrouw is afgelopen nacht in haar woning aan de Kegelstraat door twee mannen overvallen. Ze werd door de overvallers bedreigd met een mes. Er is een portemonnee buitgemaakt. De politie heeft direct in de omgeving met meerdere eenheden nog tevergeefs naar de daders gezocht. De recherche stelt een uitgebreid onderzoek in en is op zoek naar getuigen.

De overval werd woensdag 13 december 2023 omstreeks 05.20 uur door een buurtbewoner gemeld.  De bewoonster vertelde dat ze wakker werd toen er twee mannen bij haar in de slaapkamer stonden. Ze bedreigden haar met een mes en eisten geld. Ze zijn er vandoor gegaan met een portemonnee.  Het slachtoffer raakte niet gewond maar is wel enorm geschrokken. De overvallers waren de woning binnen gedrongen. Rechercheurs bevragen buurtbewoners en kijken naar eventuele camerabeelden.  Het zou gaan om een lange en wat kleinere dader.

Oproep
Heeft u tussen 05.00 en 06.00 uur de daders in de omgeving van de Kegelstraat gezien of heeft u andere informatie over de overvallers bel dan met de politie in Oosterhout via 0900-8844 vermeld dan het dossiernummer 2023315688. Anoniem tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *