Nieuws: Roxanne Hazes, Flemming, Danny Vera en Ilse Delange op Parkfeest-zaterdag

Parkfeest logo
Parkfeest logo

Voor de vaste Parkfeest-ganger is het niet echt spannend. Welke namen komen er dit jaar? Voor veel mensen staat Parkfeest standaard op de planning. Behoor jij daar ook toe? Dan herken je jezelf vast vooral in het gevoel dat je naar de reünie gaat van Oosterhout. Nu is desondanks bekend wie er de achtergrondmuziek verzorgen: Roxanne Hazes, Flemming, Danny Vera en Ilse Delange zijn de ‘grote namen’. 

Een kaartje voor zaterdagavond kost 37,50 euro. Een passe-partout voor de vrijdag (tribute-avond) en zaterdagavond kost 49,50 euro. Wil je alleen meezingen met reeds jaren bekende hits op de tribute-avond? Dan betaal je 19,50 euro. In het park zelf betaal je dit jaar Cashless, dus met pin of mobiel aan de bar zelf.

Totale programma:

Vrijdagavond 24 mei:

 • 1984, een tribute to Simple Minds.
 • Familie van Dijk (De Dijk)
 • Just Like Elton John (Elton John)
 • Steamy Windows (Tina Turner)
 • The Scientist (Coldplay).

Zaterdagavond 25 mei:

 • De Oorzaak
 • Turmoil
 • Hannah Mae
 • Mell VF
 • Splendid
 • Roxeanne Hazes
 • Flemming
 • Danny Vera
 • Ilse DeLange

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *