Oosterhout gladde straten stad

De gemeente Oosterhout laat zich van haar beste kant zien met behandelen van de gladheid in de straten. Op de website van BN/De Stem viel al te lezen dat in Breda op veel straten goed gestrooid was, toen was er in Oosterhout nog niets gebeurt, en toen er in Oosterhout wel goed gestrooid was besloot men dat het klaar was. Als het doorgaande verkeer maar door kan rijden zullen we zeggen. In de straten waar de mensen wonen echter, daar gebeurt helemaal niets. In alle delen van de stad zijn straten spekglad en nauwelijks begaanbaar. Het is dat mensen moeten, maar anders stappen ze niet voor hun lol in de auto of op de fiets. De kern van het verhaal is dat de hoofdwegen nog zo mooi schoon kunnen zijn, maar als de toevoerende wegen (uit de wijken dus!) niet goed begaanbaar zijn, dan heeft niemand wat aan die schone hoofdwegen. Dus ook strooien in de wijken!

Een gedachte over “Oosterhout gladde straten stad

  • 21 december 2009 om 12:35
    Permalink

    De verantwoordelijk wethouder van Eigenbelangen,Jantje Boers,is al zó druk met zijn afscheid bezig dat de gladheidsbestrijding er bij in is geschoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *