Je zou maar een station hebben/krijgen!

Misschien moeten we als Oosterhout maar blij zijn dat we geen station hebben, voor je het weet krijgt het college van B&W ineens investeringszin, en moet de hele boel weer anders. Dan krijg je drama’s als in Breda waar een station van ongeveer 40 jaar oud wordt afgebroken om een OV tempel te realiseren. Tegenwoordig zijn dat soort projecten opgeknipt in delen, zodat we al wel kunnen genieten van een nieuwe stationstunnel. Hoewel, genieten?! Het ding ligt er, maar wordt op dit moment niet afgewerkt omdat er nog een begrotingsgat is voor de rest van het gebouw. Nee, we mogen best gelukkig zijn zo zonder geldverslindend station.

Een gedachte over “Je zou maar een station hebben/krijgen!

  • 6 februari 2010 om 16:13
    Permalink

    Maar daar voor in de plaats gaat Oosterhout zich in een bodemloze put storten die ‘Huis voor cultuur’ heet. Of was het culDuur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *