Onafhankelijke fractie hoereert

Politiek is de afgelopen jaren steeds meer om vorm gaan draaien in plaats van inhoud. Retoriek in plaats van dossierkennis, grote mond in plaats van nuancering. Zo lang je maar opvalt is het goed; hoe gekker hoe beter. Geert Wilders is het voorbeeld van de verschraling op politiek gebied, maar ook de Onafhankelijke Fractie kan er wat van.

Tot op heden heeft de Onafhankelijke Fractie (OF) nog geen potten kunnen breken. Niet onderscheidend aanwezig in belangrijke debatten, weinig media exposure en geen duidelijke profilering in de campagne. Het is tot op heden armoe troef. Dus besluiten Gerard Oomen en consorten tot drastische maatregelen: Lokkertjes! Plak een OF-verkiezingsposter  voor het raam en maak kans op ‘fantastische prijzen’! Koffiezetapparaten, plasma-tv’s en zelfs een Nintendo Wii kan worden gewonnen. Niets is te gek voor de eenmansfractie die zich hiermee behoorlijk in de uitverkoop zet. Daarom even een woordje tot Gerard Oomen en zijn vriendjes.

Nou jongens: Bravo! Jullie hebben even de aandacht te pakken (komkommertijd bij BN/DeStem?) maar denken jullie nu echt dat het stemmen op gaat leveren? En wat vind jullie huidige electoraat van deze stunt? Wie wil zich wederom committeren  aan een partij die ongegeneerd tippelen tot campagne-strategie heeft verheven? En wil je echt stemmen hebben van gloryhunters die je cadeautjes belangrijker vinden dan je standpunten? Lijkt me niet! Onafhankelijke Fractie = Ongenadige FAIL! Maar dat zal 3 maart wel uitwijzen.

2 gedachten over “Onafhankelijke fractie hoereert

  • 18 februari 2010 om 15:42
    Permalink

    “Oosterhout kleurt paars”, staat er in de slogan van de (On)afhankelijke fractie. Dat zal dan wel paars van de schaamte zijn om jezelf op deze wijze te profileren.
    Hoe onafhankelijk ben je eigenlijk als je mensen verleidt met een prijs om jouw poster op te hangen?
    De mensen die hier in trappen laten zich in feite prostitueren door Gerard Oomen c.s..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *