De brandweer is verhuisd. Einde post Den Hout?

De nieuwe brandweerkazerne is officieel geopend. Onze rode brigade vertrekt voortaan vanuit een up-to-date pand op een lokatie die goed is te bereiken voor vrijwilligers en relatief  centraal ligt. Via Statendamweg en Bovensteweg zijn naar bijna alle denkbare lokaties in Oosterhout 2 aanrijroutes. Een uitermate centrale post die om de hoek van Den Hout ligt. Post Dorst vindt geen plaatsje in het nieuwe riante onderkomen vanwege de relatief lastigere bereikbaarheid van Dorst vanuit Oosterhout. Den Hout en Oosteind zijn dermate goed te bereiken vanaf de nieuwe lokatie de mogelijkheid van het opheffen van post Den Hout bestaat. Aan de ene kant gaat een stuk historie dan mogelijk verloren, maar aan de andere kant zou de dekking er niet minder om worden. Die post in Den Hout, daar zal het vast nog wel een keer over gaan.

Een gedachte over “De brandweer is verhuisd. Einde post Den Hout?

  • 15 januari 2011 om 21:05
    Permalink

    Post Den hout blijft gewoon, daar hebben ze teminste wel genoeg mensen (minimaal 6 man) om uit te rukken, iets wat ze in oosterhout niet voor elkaar kunnen krijgen met hun 6 minuten regelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *