Oosterhout Familiestad? Oosterhout Bouwstad!

Niemand heeft het de afgelopen weken kunnen missen, welke kant van de stad je ook heen wilt overal kom je omleidingen tegen. Veel hinder en veel omrijden, want Oosterhout is eindelijk aan het werk!

Jarenlang wordt er al gezeurd dat er in Oosterhout veel te weinig gedaan wordt op het gebied van bouwen en infrastructuur, maar nu is het dan zover. Misschien mede door de crisis (om zo mensen aan het werk te houden) of door iets anders, maar er gebeurt iets! Eindelijk worden de verouderde en slecht onderhouden wegen aangepakt. Ook nog eens zo rond de vakantieperiode, dus in een tijd dat er minder woon-werkverkeer is. Erg slim is ook dat er in de buurt van bijvoorbeeld de Katjeskelder niet veel gebeurd, zodat de vakantiegangers er geen last van hebben en dus vrolijk hun duurverdiende centjes in Oosterhout uit kunnen geven.

Complimenten aan de gemeente Oosterhout dat eindelijk de handen uit de mouwen worden gestoken! Alleen toch de vraag of de verkeerslichten bij de Bovensteweg op elkaar afgestemd kunnen worden zodat je niet twee keer bij één kruising voor een rood licht staat te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *