Waar is JONG gebleven?

Ze stonden met caravans op het Parkfeest en lanceerden een trendy website. Het project JONG moest het helemaal worden en kosten nog moeite werden gespaard. De politiek gaf aan alle JONGeren in Oosterhout nog eens overdadig veel aandacht in de aanloop naar de verkiezingen. Kortom, het kon niet stuk voor jongeren. Nu is het echter tijd om door te pakken, en daarin mist JONG toch echt de boot.

Met een zak geld en een caravan kom je er niet. De verzamelde kennis (jongeren hebben echt het achterste van hun tong laten zien!) moet verwerkt worden in concrete uitvoeringsplannen. De burger zit daarop te wachten, en daarin verschillen jongeren  niet van volwassenen. Dat duurt nu al te lang. Bestaat JONG nog? Kunnen zij over niet al te lange tijd resultaten leveren? Laat ons niet wachten en toon daadkracht.

Een gedachte over “Waar is JONG gebleven?

  • 24 augustus 2010 om 13:07
    Permalink

    @ Jeffrey
    Zou je niet beter Frank Lambrechts, die voor een ‘bord linzen’ de redactie van BN/de Stem heeft verlaten, hierover een brief sturen? Tenslotte is hij daar de ‘directeur’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *