Discotheek in de fietsenkelder, dé oplossing!

Een bruisende markt, het is nog steeds niet zo mooi als in het actieplan stadshart is voorgesteld. Dat zette me aan het denken:

Vestig een discotheek in de fietsenkelder onder de markt en een bioscoopje in de voormalige Ook van Wosterhout… uhm… Wok van Oosterhout. Het lost een aantal problemen op. Zatte stappers hoeven hun fiets niet meer naar boven te slepen. In plaats van geld betalen voor het beheer van de kelder gaat de gemeente geld ontvangen uit de verkoop/verhuur en we hebben eindelijk een discotheek in Oosterhout. Ideaal!

Vestig vervolgens nog een bioscoopje in het pand Markt 10 en Oosterhout heeft een compleet uitgaansgebied. Met bowling, café’s, discotheek, bioscoop, ijssalon, snackzaken en restaurant. Allemaal centraal gelegen aan ons marktplein waar regelmatig een evenement plaats gaat vinden omdat het er door de komst van discotheek en bioscoop van nature al veel drukker is geworden.  Misschien komt er zelfs wel een winkelketen kijken wat er mogelijk is op de Markt?

En heb je geen oppas als je wilt gaan shoppen, het theater wil bezoeken of een hapje uit eten wil… Breng je kinderen naar het fantastische indoor speelparadijs gevestigd ergens in de directe omgeving van de markt/het huis van cultuur.

Realistisch, misschien niet, misschien wel… Als niemand het ooit hardop uitspreekt wordt er uberhaupt niet over nagedacht. Dus bij deze.

Een gedachte over “Discotheek in de fietsenkelder, dé oplossing!

  • 26 februari 2011 om 23:56
    Permalink

    En al die fietsen dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *