Opinie: Hey Alexandertje, doe eens lachen!

Slecht nieuws voor Oosterhout en de lokale VVD. Het wegpromoveren van Alexander Wijers staat op losse schroeven. Tokkieblaadje Telegraaf heeft lucht gekregen van een akkefietje uit het verleden, en heeft ons zelfbenoemde instituut een mooi plekje (inclusief mugshot)  gegeven op hun digitale thuis. De onthulling is uitkomst van een enquête die is gehouden onder potentiële statenleden in Brabant. Geluk bij een ongeluk is het maar de Telegraaf, dus zal de schuld van dit alles wel op links en/of de PvdA worden geschoven. Toch is het tegenvaller voor de lokale VVD, die de bestelling slingers en taart voor 3 maart voorlopig maar op stand-by hebben gezet. De PVV-bruinhemden deden weer eens niet mee aan het onderzoek. Enkel vriendje Rutgrink gaf openheid van zaken over zijn handel en wandel. Maakt verder allemaal niet uit. Greet neemt alle beslissingen. Rutgrink is slechts klapvolk. Wordt vervolgd…..

Een gedachte over “Opinie: Hey Alexandertje, doe eens lachen!

  • 19 februari 2011 om 12:24
    Permalink

    @ Sense
    Dat ‘Tokkieblaadje’ haalde slechts drie Brabantse kranten aan die die vragen gesteld hadden. Daardoor is het zelfbenoemde ‘instituut’ nu dus ook landelijk bekend geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *