Bloggers gezocht!

Dichtbij Oosterhout zoekt bloggers. Nu zult u zeggen: “Dichtbij Oosterhout? Nog nooit van gehoord!”. Geeft niets, u bent niet de enige. En dat is ook gelijk het probleem. Niemand kent het. Niemand bezoekt ze, niemand reaguurt, niemand kan het ene moer schelen dat ze er zijn. Dichtbij Oosterhout brengt zacht nieuws, maar dat nieuws kan je ook lezen in Weekblad Oosterhout en Het Kanton. Dus gaan ze het proberen met bloggers en verscheen dit roze berichtje op hun website. Dus grijp deze kans! Heb je altijd al willen bloggen voor een groot publiek over allerhande zaken aangaande Oosterhout en omgeving? Reageer dan vooral NIET op bovenstaande advertentie, maar stuur een mailtje met je geschreven creatie naar redactie@ookvanwosterhout.nl. Wij zoeken namelijk ook nieuwe bloggers. Met de garantie dat mensen ook daadwerkelijk je blog lezen. En wat betreft Dichtbij Oosterhout: Ze staan vrij om gebruik te maken van onze RSS-feed.

2 gedachten over “Bloggers gezocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *