Bye Bye, zwaai zwaai!

Sense's watchingHang de vlag uit! Wat niet meer werd verwacht is toch gebeurt. Alexander Wijers verlaat de Oosterhoutse gemeenteraad. Wijers, zelfbenoemd poepluier-instituut, wordt weggepromoveerd richting provinciehuis. Voortaan leest meneer zijn kranten tijdens Statenvergaderingen namens de Brabantse kakkervereniging, liberalen VVD. Vriendendienstje van Yves de Boer, die wederom op het bestuurspluche plaatsneemt. Babyboomers onder elkaar, je kent dat wel. Wie in Oosterhout de nieuwe fractievoorzitter zal worden is onbekend, maar dat mag de pret niet drukken. Taart!

2 gedachten over “Bye Bye, zwaai zwaai!

  • Pingback: De koning is dood, leve de koning! | OokvanWosterhout.nl

  • 8 april 2011 om 23:26
    Permalink

    Het verbaast me zeer dat de schrijver zo verrast is door een vertrek van Wijers naar het provinciehuis. Zijn rol en houding was binnen de Oosterhoutse VVD fractie en afdeling een onderwerp van discussie. Door velen werd Wijers niet meer zo gewaardeerd, als vroeger.
    Voor de gemeenteraad lijkt het me wel verfrissend werken als lokaal-politieke mastodonten zoals Wijers ergens anders gaat rondhangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *