Opinie: Schriftelijke vragen aan de heer Cicek

Bij hoge uitzondering stel ik deze keer eens geen schriftelijke vragen aan het College maar aan een mederaadslid.

Geacht heer Cicek,

Het afgelopen jaar heb ik u eigenlijk niet meer in de Oosterhoutse gemeenteraad gezien. Dat heeft bij mij een aantal vragen opgeroepen:

1) U bent in oktober 2010 uit het CDA gestapt vanwege de samenwerking met de PVV. Bent u in oktober 2010 naar het CDA congres geweest en hebt u daar tegen de samenwerking met de PVV gestemd?

2) Om te laten zien dat u over voldoende steun beschikte onder de Turkse gemeenschap hebt u aangekondigd handtekeningen te gaan verzamelen. Hoeveel handtekeningen hebt u al verzameld en wanneer gaat u deze aanbieden?

3) U hebt in de krant aangegeven dat u zich ziek gemeld heeft en dat dat de reden van uw huidige afwezigheid is. Bent u op de hoogte van de vervangingsregeling voor zieke raadsleden, die inhoudt dat u zich tijdelijk kunt laten vervangen?

4) Op welke manier hebt u zich als raadslid tot nu toe ingezet voor de Turkse gemeenschap? En dan in het bijzonder voor het feit dat de Turkse gemeenschap per 1-7-2011 uit hun ruimte in de Bunthoef moet?

5) Hoe kijkt u terug op uw eerste jaar als lid van de Oosterhoutse gemeenteraad?

Met vriendelijke groeten,

Willem-Jan van der Zanden

2 gedachten over “Opinie: Schriftelijke vragen aan de heer Cicek

  • 24 april 2011 om 21:28
    Permalink

    Is dit geen erg omslachtige manier om te zeggen: “he lutser, lever je raadszetel in en stop met hand ophouden!”

  • 18 april 2011 om 11:36
    Permalink

    Ik heb begrepen dat de heer Cicek alle documentatie leest, dus er zou een antwoord te verwachten kunnen zijn. Hoop alleen dat het niet zo lang duurt als die handtekeningenactie van hem. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *