Nieuws: Informatie- en inspraakavonden eind augustus

Eind augustus staan in Oosterhout twee informatie-avonden op het programma. De gemeente nodigt jongeren uit om mee te denken over de invulling van de nieuwe wijk Zwaaikom. De gemeente wil dat jonge Oosterhouters zich ook bemoeien met de plaatselijke woningmarkt, die in hun ogen wordt overheerst door ouderen. De bijeenkomsten vinden plaats op 30 & 31 augustus en 1 september. Geinteresseerden kunnen zich via Oosterhout.nl inschrijven.

Greenpeace organiseert op 30 augustus een informatieavond over mogelijke opslag van kernafval in Brabant. De bijeenkomst volgt naar aanleiding van eerder oriënterend onderzoek van het Kabinet-Rutte naar opslag in Noord-Brabantse grond. De informatieavond vindt om 20.00 uur plaats in wijkcentrum De Slotjes, Slotjesveld 15.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *