Ingezonden: Terzake!

Cees Noltee: Voordat het doorgaande verkeer op de Hoogstraat – West geweerd kan worden moest eerst het kruispunt bij de Bovensteweg worden aangepakt. Nu dat kruispunt is aangepakt geeft het stadsbestuur aan dat het niet wenselijk is om de Hoogstraat – West  zodanig aan te passen dat er geen sluipverkeer meer mogelijk is. Te weinig financiën, het oude liedje, en het niet kunnen of willen uitvoeren staat uitvoering nu in de weg.

Groen Brabant vindt dat hierin weer de willekeur van enkelen de voorkeur krijgt, en stelt zich de vraag of de burger daaraan overgeleverd moet worden. Zij worden hierdoor totaal afhankelijk van het marchanderen van hen die het voor het zeggen hebben. Vast staat in ieder geval wel dat de fluwelen revolutie tussen Oosterhout en Dongen aangaande de Heistraat daarin een rol heeft gespeeld. Dat dit een buiten gewoon slechte zaak is staat voor ons buiten kijf.

Het stadsbestuur moet nu maar eens met de billen bloot en absolute duidelijkheid geven. Zij moeten snoeiharde afspraken gaan maken met de bewoners van de Hoogstraat, om de problemen op te lossen. Dat wordt na 20 jaar toch wel eens de hoogste tijd.

Cees Noltee is fractievoorzitter van Groen Brabant.

Een gedachte over “Ingezonden: Terzake!

  • 8 maart 2012 om 20:00
    Permalink

    waarvan akte!Ik ben dan wel weer benieuwd om welke feitelijke willekeur, waar Cees Noltee aan refereert, het gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *